Hoe werkt de reservatie?

Laatst bijgewerkt: Feb 24, 2017 10:30AM CET

De restaurants die beschikbaar zijn op tablebooker gebruiken onze software voor het digitaal bijhouden van hun reservaties. Hierdoor weten wij altijd hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wanneer jij aangeeft waar, wanneer en met hoeveel personen je wenst te gaan eten, zoeken wij voor jou alle mogelijkheden op.

Nadat je een restaurant hebt gekozen, wordt de reservering onmiddellijk doorgestuurd. Jij krijgt via email en SMS (afhankelijk van de instellingen van het restaurant) je bevestiging doorgestuurd. Nadien volstaat het om naar het restaurant te gaan en te genieten van een heerlijk etentje!

72fe354dadd9701107ed5a7b54f0c5b5@restogroup.desk-mail.com
http://assets0.desk.com/