Hoe kan ik het restaurant contacteren?

Laatst bijgewerkt: Feb 24, 2017 10:33AM CET

Wanneer u een reservering wilt wijzigen of annuleren kan u dit doen via tablebooker.be door de reservatie link in de reservatie email te volgen.

Hebt u nog iets te melden of heeft u een vraag voor het restaurant dan zijn er een aantal mogelijkheden.

• Na de reservering kreeg u een bevestigings e-mail. Wanneer u op deze e-mail antwoord komt dit bericht aan bij het restaurant en zal het automatisch aan de reservering worden gekoppeld.

• In de bevestigings e-mail staat een knop "Wijzig uw reservering". Deze kan u gebruiken om naar de reservering pagina te gaan. Op deze pagina kan u de reservering gegevens bekijken en aanpassen. Onderaan de pagina kan u een bericht naar het restaurant sturen.

• Ga naar de tablebooker pagina van het restaurant en zoek de contact gegevens om het restaurant te kunnen mailen of telefoneren.

Hebt u nog geen reservering dan neemt u best contact op met het restaurant via het email adres of telefoonnummer dat u op de website van het restaurant kan terugvinden.

72fe354dadd9701107ed5a7b54f0c5b5@restogroup.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/