Het aanpassen van een reservatie is heel eenvoudig. Na je reservatie ontving je een reservatie bevestiging via e-mail. In deze e-mail staat een knop "Wijzig mijn reservering" met een link naar je reservering pagina.

Klik op de knop om de reservering pagina in je browser te openen.

Op de reservering pagina kan je de gegevens van je reservatie aanpassen. Klik hiervoor op het potloodje.

Er zal opnieuw gecontroleerd worden of er voldoende beschikbaarheid is op gekozen tijdstip. De reservatie wordt onmiddellijk aangepast.

Heb je een tablebooker account dan kan je ook inloggen op tablebooker.be en via je dashboard naar de reservatie pagina gaan.

Lukt het niet om uw reservering te wijzigen neem dan contact op met het restaurant.