Hoe kan ik een reservatie annuleren?

Laatst bijgewerkt: Feb 24, 2017 10:35AM CET

Kan je reservering toch niet door gaan, laat dit dan aan het restaurant weten door de reservering te annuleren.

Annuleren via de reservatie pagina

In de bevestigings email van je reservering kan je 2 knoppen vinden.

Klik op de "wijzig uw reservering" knop. Uw reservering pagina zal openen in uw webbrowser.

Klik nu op de "Annuleren" knop.

Bevestig de annulatie van uw reservering door op "Ja" te klikken.

Uw reservering is geannuleerd. De status van uw reservering op de pagina is veranderd in "geannuleerd" en u ontvangt een email met de bevestiging van de annulatie.

Via uw Tablebooker account

Indien je een tablebooker account hebt, kan je de reservatie annuleren door in je account naar het overzicht te gaan van je reservaties en daar op "annuleren" te drukken. Het restaurant ontvangt hiervan kennis.

Let op: Indien je niet komt opdagen, zonder je reservatie te annuleren, kan het zijn dat tablebooker je op een zwarte lijst plaatst met. Dit wil je uiteraard vermijden!

72fe354dadd9701107ed5a7b54f0c5b5@restogroup.desk-mail.com
http://assets0.desk.com/